Hobby artikelen

Spoetnik in aanbouw

Een mooie grote overzichtelijke spoetnik, deze spoetnik is 104 breed, inbouw Unikon antenne, speciaal gebouwd voor deze liefhebber. maar heeft u andere antennes, voor al uw wensen kunt u bij mij terecht.

deze spoetnik op maat gemaakt kost 260 euro.

plexiglas [ geen lexaan, want dat wordt geel ] zit verlijmd in de flensprofiel, ook de bodemplaat zit verlijmd, al met al een prachtige spoetnik voor aan uw hok.

 

levertijd c.a. 1 week

Speciaal op maat gebouwd voor een liefhebber, die zijn naam niet op de website wil hebben

Hij wilde iets anders dan dat hij al had, dus door genomen met hem wat hij precies wilde hebben, we kwamen uit op dit model, alleen heeft hij aan de voorkant er windbreek gaas voor gemaakt, de duiven werden niet strak genoeg naar zijn zin, terwijl voor een paar centen meer er plexiglas voor had gezeten.

Rennen diverse maten en soorten

Deze ren staat bij Alex Brak in Wormerveer, Alex kwam met zijn idee op papier bij me, wist precies wat hij wilde, plexiglas aan de voorkant, beide zijkanten dicht, een deur aan de voorkant en waterbakken, zodat hij de duiven aan de buitenkant van water kon voorzien, en het dak zo, dat er een plateau is waar de duiven op landen en gelijk geconstateerd worden, dus hier het resultaat.

Ook wel een van de mooiste bouwwerken die ik gemaakt heb 

Hobby artikelen

Beste bezoeker,

Ik maak voor u alles op maat, van duivenrennen met of zonder mestlade, spoetniks maar ook andere accessoires maak ik op maat.

gemaakt van de beste kwaliteit materialen.

Van voederbakje tot drinkbakje, Ik maak dit voor u.

Informeer naar de mogelijkheden.

De foto,s van diverse spoetniks en volières staan er op .

voor info of bestellingen kunt u me altijd bereiken onder