Voor een betere weerstand

Weerstand

Paloma Red.

Een innovatieve formule, die de productie van de bloedcellen stimuleert, zodat de duiven over een maximaal vermogen en spierkracht beschikken tijdens de vlucht.

Paloma Red.

Stimuleert de productie van rode en witte bloedcellen.

Bevordert de zuurstof toevoer naar de spieren en antioxidanten en weerstand.

De formule Paloma Red bevat voldoende L-Carnitine om een optimaal verbruik, van de door de rode  bloedcellen geleverde zuurstof te garanderen. Talrijke studie,s hebben de werking van L-Carnitine bevestigd, verminderde melk verzuring en een hogere snelheid bij wedstrijden.

Paloma Red. bevat alle onmiskenbare ingrediënten om de rode bloedcellen te stimuleren. [ ijzer, vitamine B12, Kobalt, Foliumzuur, Pantotheenzuur]. Dankzij phycocyanine afkomstig van de zeealg Spirulina, werkt ook Paloma Red in op de stamcellen van het beenmerg, waar de bloedcellen geproduceerd worden.

Antioxidanten

Vitaminen A, C en E, Koper, Zink, Mangaan, en Selenium met Nutrigenomische effecten die de antioxiderende capaciteit van de duif vermenigvuldigen.

Energie

Ginseng, vitamine B1, B2 en B6, Echinacea en Spirulina die gezamenlijk de productie van antilichamen stimuleren en de efficiëntie van de cellen in de bloedstroom verhogen.

Gebruiksaanwijzing

voeg 1.5 tot 2 ml Paloma Red per dag toe per kg voer, of 1 ml per liter drinkwater.

Dagelijks voeren tijdens trainings perioden en wanneer de eenmaal gewenste prestaties eenmaal bereikt zijn, twee tot drie maal per week.

In het wedstrijdseizoen twee tot 5 x per week, afhankelijk van de geplande vlieguren.

Voor bestellingen kunt u zich wenden bij

Dirk Verleun

Middenweg 38

Noord Beemster 1463 H.C

+31 6 41054383