Ondersteunings product voor de luchtwegen

Ondersteunings product voor de luchtwegen

Paloma Respir, de natuurlijke oplossing.

Een synergetisch mengsel van planten die traditioneel bekend staan, vanwege hun gunstig effect op de aandoeningen van de luchtwegen.

Planten zoals munt, eucalyptus en tijm, die bovendien een schimmel, bacterie en virus bestrijdende en antioxiderende werking hebben.

Tijm wordt traditioneel gebruikt om hoest, bronchitis en alle aandoeningen van de luchtwegen te behandelen.

Eucalyptus wordt gebruikt als ingrediënt in farmaceutische recepten, voor het verlichten van de symptomen  van griep en verkoudheid en heeft een ontstekingsremmende werking.

Munt is een lokaal verdovend middel.

Deze essentiële oliën bestrijden ziekteverwekkende bacteriën van de luchtwegen, tijm en andere vluchtige stoffen afkomstig van plantaardige klieren die makkelijk in vet oplosbaar zijn, worden via de longen afgescheiden, waar ze de viscositeit van het slijm verminderen en de bacteriën bestrijden.

Afgezien van de gunstige werking op de luchtwegen, heeft het product ook een stimulerende werking op de groei, het stimuleert de omvang en de hoogte van de diepe vlokken in de diepe darmklieren, hetgeen tot een toename van de oppervlakkige absorptie van elektrolyten en voedingstoffen leidt.

Bij verzwakte dieren verdient het de aanbeveling, een makkelijk te verteren voer dat rijk is aan te bieden, Paloma Respir  bevat suikers en propyleenglycol.

Werking van Paloma Respir

Vermindering van de problemen met de ademhaling.

Herstel de aandoeningen van de luchtwegen.

Verhoogt de gezondheid van de darmen.

Versterkt het immuunsysteem.

Vermindert het sterfte cijfer.

Verbeterd de zoötechnische indicatoren [ gewichtstoename legresultaat, uniformiteit van de eieren, vertering van het voer, enz. ].

Verbeterd de stress tijdens de productie.

Verbeterd de smaak en is in het algemeen een ge,accepteert voeder.

Gebruiksaanwijzing.

Los 0,5 ml per liter drinkwater, verhoogt het evt. naar 1 ml per liter, of voeg 2 a 3 ml per kg voer toe.

Het wordt aanbevolen om Paloma Respir alle dagen van het jaar te gebruiken, en in het wedstrijd seizoen 3 - 4 maal per week, het kan gecombineerd worden met Paloma Bleu.

Bij het spenen van de jonge duiven, tenminste 10 dagen lang achter elkaar toedienen in combinatie met Paloma Bleu of Paloma Vital.

Samenstelling, bevat TIJM, EUCALYPTUS, MUNT, korte ketenvetzuren, Dextrose, Propyleenglycol, essentiële oliën, vitamineA en D3

Voor bestellingen kunt u zich wenden bij

Dirk Verleun

Middenweg 38

Noord Beemster 1463 H.C.

+31 6 41054383