Weeknieuws

weeknieuws 24-12-2019

De laatste dagen van December lopen alweer ten einde, nu op Kerstavond, ga ik toch nog even ter afsluiting een laatste weeknieuws maken, veel dit jaar hebben we niet geschreven, weinig tijd, door de longproblemen soms weinig of helemaal geen zin, maar sinds ik met hulp van een diëtiste, mijn voeding en levens patroon heb aan gepast, gaat het al weer een stuk beter.

Labels

weeknieuws 17-11-2019

Het heeft even iets langer geduurd dan een week, maar de omstandigheden waren daar ook naar, het nieuws wat uit Sevilla moest komen duurde langer dan het duurde, en tussen door ben ik onverwachts ziek geworden, simpel door een opgelopen voedselvergiftiging, en daar ben ik eigenlijk nog van aan het herstellen, maar goed, we zijn er weer, en komen tot het vervolg van de reis Sevilla, en de rest van de Derby.

Labels

weeknieuws 10 - 10 - 2019

Derby ,, Sevilla ,,  2019.

263 duiven nog in de strijd voor deze Derby finale.

Een finale die niet gemakkelijk was.

Maar ook een finale, die helaas met een rand er omheen beschreven moet worden, jammer maar waar, en deze week hou ik me alleen even bij het gebeuren in en rond het hok, van de ,,Derby Sevilla,, en zal een volgende keer een uitgebreider verslag van maken.

Labels

weeknieuws 19-05-2019

Deel drie van de Familie Booij story, het laatste deel

Alles Kwijt, bedrogen bestolen, njente nada niks meer, alles kwijt.

Wie zich de vorige keren nog kan herinneren, over wat ik geschreven heb over de Schaduw zijde van het inkorven van de Familie Booij -Vredeveld, nu is de escalatie alleen maar groter geworden, en dit gaat alle beperkingen buiten, echt waar, nu is hij te ver gegaan, en zijn het in mijn ogen de grootste ???????dieven die ik mee heb gemaakt, en ik zal u uitleggen waarom.

Labels

weeknieuws 05-05-2019

Zo, we zijn er weer, twee weken geleden, had ik na een lange tijd weer eens een stuk geschreven, en dat is gelijk al bemoedigend weer heel veel gelezen, in zijn totaliteit waren er 884 bezoekers, die het weer hebben gelezen, en dan de diverse andere websites die het over genomen hebben, dus we gaan nu verder met het vervolg, over wat er momenteel gaande is tussen Klaas Booij en mijn persoontje in kwestie om terug gave van de duiven.

Labels

weeknieuws 21-04-2019

Zo het is al weer ruim 4 maanden geleden, dat ik wat van deze kant heb laten horen, maar nu het redelijk tot goed weer met me gaat, de gein van het leven weer terug hebben, gaan we proberen om elke maand zo wie zo, een riedeltje neer te zetten, want ik mis het wel hoor, die super reacties van jullie.

Labels

weeknieuws 20-01-2019

Goeiemorgen vrienden en andere nieuwsgierigen, na een heerlijke nachtrust, heerlijk uitgerust op gestaan, ontbijtje genomen, hondje uit gelaten, en nu weer heerlijk warm achter de p.c, en waar gaan we het vandaag over hebben, laten we het niet over de nederlaag van Feyenoord hebben, want dat is momenteel een groot drama daar in Rotterdam, misschien binnenkort wel de witte zakdoekjes daar of de gele hesjes.

Labels

weeknieuws 13-01-2019

Vorige week zijn we bij de Noordelijke Kampioenen Dag geweest in Assen. Max v d Zwaag organiseert deze geweldige happening met zijn medewerkers, en samen maken ze er altijd weer een geweldig iets van te maken. een grote tentoonstelling en een pracht van een prijzentafel voor de kampioenen, en natuurlijk niet te vergeten, de loterij, nu zei mijn moeder vroeger al, dat ik een lot uit de loterij was, maar ze was er denk ik wel vergeten bij te zeggen, dat ik de poedelprijs was.

Labels